Icono del sitio La Gradona

İş dünyası 2022’ye çok hızlı başladı

serkan tekes

Kraft Heinz Turquía – Genel Müdür

Küresel gıda devi Kraft Heinz, geçen yıl Assan Gıda’yı almasının ardından, Kraft Heinz Türkiye bünyesinde birleşecek şirketlerin Genel Müdürlüğü’ne, son 4 yıldır Kraft Heinz Türkiye Ülke Müdürlüğüi get. Yeni görevine 1 Ocak’ta başlayan Tekeş, şirketin ileriye dönük tüm stratejilerini yürütmekten sorumlu olacak. İTÜ Kimya Fakültesi Gıda Mühendisliği mezunu olan Tekeş, İşletme Master derecesini (MBA), Finans ve Pazarlama alanında, ABD’de City University of New York, Baruch College’da yaptı. Tekeş Metro Cash&Carry USA, Coca-Cola İçecek, Kraft Foods ve Mondelēz International’da görevler üstlendi.

Aylin Iyicik

Fiba Grubu – İnsan Kaynakları Direktörü

Kariyerine 1999 yılında Perfil internacional şirketinde İnsan Kaynakları Danışmanı olarak başlayan Aylin İyicik, sonraki süreçte Koç Topluluğu’na katıldı. Koç grubundaki 19 yıllık uzun kariyeri boyunca Koç Allianz’da İnsan Kaynakları Yöneticiliği ve Koç Holding’de Yönetim Gelistirme Yöneticiliği of yapan İyicik, its Görev yeri olan Koçtaş’ta geçtiğimiz 12 yılda da Koçtaş İnsanğü Dire gördlüd. Ocak 2022 itibarıyla Fiba Holding’in İK Direktörlüğüne getirilen İyicik, yeni görevinde bankacılık, finans, perakende, enerji, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Fiba Grubu’nda, holdingin İK stratejileri ve süreç olaca lerindenk solu. Middlesex Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi ve Pazarlama alanında çift ana dalla mezun olan İyicik, koçluk alanında bir ekol olan Adler Coaching Central Europe’da Fakülte Lideri görevini de sürdürüyor.

Birsen Cevik Akgunlu

Diageo – Kuzey Avrupa Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü

a

2018 yılından bu yana Mey|Diageo İnsan Kaynakları Direktörü görevini sürdüren Birsen Çevik Akgünlü, 1 Ocak 2022 itibarıyla Diageo Kuzey Avrupa Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı. Akgünlü yeni görevinde Almanya, Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Hollanda, Lüksemburg, Norveç, Polonya, İsveç ve İsviçre’nin yetenek ve kültür stratejilerinin oluşturulması ve hayata geçirilmesinden sorumlu olacak. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Birsen Çevik Akgünlü, iş hayatına PwC’de İnsan Kaynakları Uzmanı olarak başladı. 2 yıl sonra Hewlett Packard’a geçiş yapan Akgünlü, 2001’de British American Tobacco’nun (BAT) Türkiye pazarına girişi sırasında Ücret ve Ek Menfaatler Yöneticisi olarak göreve başladı. 2008 yılında şirketin “ilk Türk İnsan Kaynakları Direktörü” olarak atandı ve BAT’de geçirdiği 15 yılda çalışan sayısının 25 kişiden 1.500’lere ulaşmasına liderlik etti. 2016’da PepsiCo Türkiye’ye İnsan Kaynakları Kıdemli Direktörü olarak geçiş yapan Akgünlü, Nisan 2018’den bu yana Mey|Diageo’da İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışıyordu. Akgünlü’nün yeni görev yeri Almanya’nın Hamburg şehri olacak.

osman dilber

PepsiCo Turquía – Güney Batı Avrupa İş Birimleri / Yiyecek Kategorisi Bölge Pazarlama Kıdemli Direktörü

PepsiCo PepsiCo kariyerine 2008 yılında Türkiye bünyesine Marka Müdürü katılan olarak ve Pazarlama PepsiCo Türkiye- yiyecek Kategorisi Direktörü olarak görevini sürdüren Osman Dilber, PepsiCo Türkiye’deki yolculuğuna yiyecek Kategorisi Bölge Barreelk’müdali died oed. Yaklaşık 13 yıldır kariyerine Türkiye’de devam eden PepsiCo PepsiCo Türkiye Comidas Kategorisi Pazarlama Direktörü olarak Doritos, Lay, Ruffles, Cheetos cinco Çerezza gibi atıştırmalık markalarına liderlik yapan Dilber, Comidas Kategorisi Bölge Pazarlama Kıdemli Direktörü olarak artik Güney Batı Avrupa’da Geleceğin İş Birimleri ‘ nde (BU) gorev alacak. Dilber, yeni görevinde Güney Batı Avrupa rolünde İspanya, Portekiz, İtalya ve Fransa ülkelerinden sorumlu olacak ve Türkiye’de edindiği bilgi ve deneyimi yurt dışında kullanacak. Koç Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra Sabancı Üniversitesi’nde de İşletme yüksek lisans programını tamamlayan Dilber, profesyonel hayatına QNB Finansbank’ta MT Programı ile başladı. Daha sonra Burger King’de Proje Yöneticiliği ve Mey İçki’de Marka Müdürlüğü yaptıktan sonra 2008 yılında PepsiCo Türkiye bünyesine Marka Müdürü olarak katılmıştı.

Salir de la versión móvil