В Іспанії назвали спосіб, як «Барселона» може купити найперспективнішого форватіваів

Президент прімери хав’єр тебас дав керівникові «барселони» жорселони «жоану лапорті пораду фодо підписання форварда» боруссії «ерліна голанда

Pro це повідомляє Sector Depósito із посиланням на diario deportivo. «Якби я був Лапортою … Втім, він уже знає, що робити, я сказав йому – зазначив Тебас – .. Дав йому рекомендації Він знає, що чекає багато роботи У.» Барселони «все непросто».

«Проблема в тому, що» Барселона «має дуже завищений фонд зарплати в результаті насамперед збитків минулого фінансового року в 487 мільйонів євро – додав очільник іспанського футболу – .. Це дуже сковує їх у плані фонду зарплати У такій ситуації клубу доводиться працювати за правилом » 1/4″ У рамках цього правила все залежить від рівня підписань і трансферів на вихід Якщо підуть, наприклад, Коутінью чи Умтіті – .. вони, очевидно, зможуть запросити гравця відповідно до цього правила».

«У випадку з Голандом» Барсі «буде мало цього правила. Ми всі знаємо, яку зарплату він просить і скільки хоче» Боруссія «Правило» 1/4 «не спрацює. У такому разі» Барса «має відшкодувати практично всі збитки, які і Дуже складно, бо йдеться практично про 500 мільйонів євро «, – спробував поясбитис т.

Раніше з’влялася що ідеєє об’єднати в одній команді голанда та мбаппе «спалахнув» президент «реала» флорентіно перес. «Вершкові» можуть зробити обидва трансфери в одне літо.

a

Лапорта ж зголосився за будь-яку ціну завадити цьому.

Читайте також: Воротар «Барселони» несподівано хоче переїхати в бразильський чемпіонат

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в

noticias de Google

READ  El director ucraniano ha realizado una película para Madonna. Cómo trabajó con la estrella | Entretenimiento

Слідкуйте за новинами у Telegrama

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *