“Jeopardy”- mester slått etter 40 strake seire – VG

NÅ ER HUN MILLIONÆR: Tidenes nest mestvinnende Jeopardy-mester Amy Schneider.

Amy Schneider måtte seg slått av en bibliotekar fra Chicago mejor tidenes nest longste seiersrekke i det popular quizprogrammet Jeopardy.

a
Publicar:

40 strake seire fikk hun totalt,og hun dro med seg 1,4 millones de dólares hasta sammen, más de 12,5 millones de coronas noruegas.

Ingeniøren fra Oakland i California måtte se seg slått av Rhone Talsma, en bibliotekar fra Chicago. Han vant 29.600 dólares i episodio som ble Schneiders siste. Schneider fikk med seg 19.600 dólares.

Racet var tett før det siste spørsmålet som avgjorde vinneren, skriver NBC.

Categoría var “Alle verdens land”. I Jeopardy er det programlederen som gir svaret i form av hint, og deltakerne skal stille spørsmålet. Det avgjørende svaret var: Det eneste landet som ender på H (på engelsk), som også er en av verdens 10 folkerikeste land.

Hva er Bangladesh? Svarte Talsma, mens Schneider ikke hadde noen forslag.

– Det har vært en ære å være med, sa Schneider.

– Å vite at jeg har vært en av de beste i et program jeg har elsket siden jeg var barn, og å vite at jeg nå er en del av den historie, det er vanskelig å prosessere.

40 strake er altså tidenes nest beste resultat, men det er fortsatt et stykke igjen til rekorden på 74. Rekorden ble satt av Ken Jennings.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.