Icono del sitio La Gradona

“Jeopardy”- mester slått etter 40 strake seire – VG

NÅ ER HUN MILLIONÆR: Tidenes nest mestvinnende Jeopardy-mester Amy Schneider.

Amy Schneider måtte seg slått av en bibliotekar fra Chicago mejor tidenes nest longste seiersrekke i det popular quizprogrammet Jeopardy.

a
Publicar:

40 strake seire fikk hun totalt,og hun dro med seg 1,4 millones de dólares hasta sammen, más de 12,5 millones de coronas noruegas.

Ingeniøren fra Oakland i California måtte se seg slått av Rhone Talsma, en bibliotekar fra Chicago. Han vant 29.600 dólares i episodio som ble Schneiders siste. Schneider fikk med seg 19.600 dólares.

Racet var tett før det siste spørsmålet som avgjorde vinneren, skriver NBC.

Categoría var “Alle verdens land”. I Jeopardy er det programlederen som gir svaret i form av hint, og deltakerne skal stille spørsmålet. Det avgjørende svaret var: Det eneste landet som ender på H (på engelsk), som også er en av verdens 10 folkerikeste land.

Hva er Bangladesh? Svarte Talsma, mens Schneider ikke hadde noen forslag.

– Det har vært en ære å være med, sa Schneider.

– Å vite at jeg har vært en av de beste i et program jeg har elsket siden jeg var barn, og å vite at jeg nå er en del av den historie, det er vanskelig å prosessere.

40 strake er altså tidenes nest beste resultat, men det er fortsatt et stykke igjen til rekorden på 74. Rekorden ble satt av Ken Jennings.

Salir de la versión móvil