Осло, Маніла, Стокгольм: чим відомі актори «Паперового будинку», крім зйомок у сеі

У першій частині ми розповіли про головних акторів стрічки, які з перших сезонів тримали мільйони глядачів у напрузі. Згодом до них приєднались інші «грабіжники» з традиційними псевдонімами стоЗ кьць Що відомо про них та їхнє життя до та після серіалу – читайте у другій частині.

Перша частина Феномен «Паперового будинку»: що цікавого ви не знали про виконавців грой виконавців вців ѳ

Естер Асебо («Стокгольм»), 39 років

Ще е е школи естер захоплювалась спортом і після закінчення вступила на факультет фізкультури спорту в університет кастілья – ла-манча. У 2005 році стала ведучою дитячої програми «космі клаб», а згодом її запросили стати ведучою та журналісткою на приватних каналах. Лише у 2010 році Естер пробує себе у кіно у фільмі «Перемотування назад». А через чотири роки вперше виходить на сцену театру. За короткий проміжок часу її номінували на премію «Гойя» за роль у кінометракці «акажці». Проте славу приніс їй саме «паперовий будинок» і жінка вірить, що вона не стане заручницею однієіі.


«Стокгольм» із серіалу «Паперовий будинок» / Foto IMDb

Пако Тоус («Москва»), 57 років

Цей актор зіграв уже чимало ролей у кіно. Він здобув освіту в театральному інституті в Севільї, Після чого працював у парку розваг. Але наприкінці 80-х років пакро заснував власну театральну компанію Losulen, яка функціонує досі © вважається однієє з престижних в Андалузії. Також чоловік не стоїть осторонь соціальних проблем. Наприклад, у 2009 році виступав проти політики Ізраїлю. A у 2018 його нагородили медаллю Андалузії.


«Москва» із серіалу «Паперовий будинок» / Foto IMDb

Дарко Перич («Гельсінкі»), 44 роки

Сербський актор, який підкупив глядачів своєю харизмою. Будучи дитиною, у віці 6 років він вперше вийшов на сцену і заспівав популуярн Брав участь у шкільних театральних постановках. Коли прийшов час обирати куди вступати після школи, то батьки були категорично проти акторської кар’єри сина й наполягли, щоб той пішов навчатись до Університету агрономічних наук та ветеринарної медицини у Бухаресті. Дарко погодився, але й паралельно знімався у короткометражках. Через декілька років він усвідомив, що хоче займатись тільки кіноіндустрієє, тому покинув румунію переїхав до німечини, де мав епізодичні ролі. Сьогодні ж чоловік живе у Барселоні. А от своє Особисте життя він тримає «за сімома замками», й журналісти досі не знають чи має юмор’ с.

READ  Kamada deja el Eintracht Frankfurt; su nuevo club probablemente ya se haya decidido


«Гельсінкі» із серіалу «Паперовий будинок» / Foto IMDb

Родріго де ла Серна («Палермо»), 45 років

Аргентинський актор кіно і телебачення, музикант. Ще е шкільних років родріго уявляв себе в кіно, тому активно брав участь у шкільному драматичному гуртку. Дебютував у кіно в середині 90-х років, але картина виявилась провальною. Але у 1997 році йому вдалось здобути популярність у фільмі «Півтора апельсина». Після тріумфу акторська кар’єра набула чималих обертів. Чоловік був номінований на ряд престижних кінопремій: BAFTA, OFTA Film Award, Imagen Awards та інші. Особисте життя актора доволі бурхливе і налічує чимало романів. У Родріго є Доросла донька, яка також пішла у кіно і знімається у досить таки престижних фіЅ.


«Палермо» із серіалу «Паперовий будинок» / Фото з фан-акаунту зірки в інстаграмі

Овік Кеучкерян («Богота»), 49 років

Перша професія чоловіка – це бокс. Він активно займався спортом протягом 9 de julio. Двічі ставав чемпіоном Іспанії у важкій вазі. Під час зйомок «Паперового будинку» актор навчав своїх колег боксерським прийомама. Після завершення спортивної кар’єри, Овік вирішив спробувати Власні сили у Комічному жанрі, на4 на Першу роль у кіно отримав у 2010 році в серіалі «Римська Іспанія, легенда». Незважаючи на низку кіноробіт, справжню популярність йому принесла роль «Богот». Актор отримав навіть декілька нагород: тричі ставав найкращим актором за версією «Фестивалю короткометражних фільмів у Алькала – де – Енарес», «Міжнародного кінофестивалю в Паленсії» і «Союзу акторів Іспанії». Чоловік не залишився осторонь подій у Азербайджані та Вірменії. Він гостро розкритикував дії перших, й впевнено підтримав других.

a


«Богота» із серіалу «Паперовий будинок» / Foto IMDb

Белен Куеста («Маніла»), 38 років

Дівчина знала, що пов’яже своє життя із роботою у кіно. Вона навчалась у Малагській школі Драматичного Мистецтва, де безпосередньо вивчала акторсьйтун. Як і більшість починаючих акторів, дівчина знімалась у рекламних роликах. У 2012 дебютувала у фільмі «Американські гірки», де виконала не велику роль. У 2016 році отримала головну роль у комедії «таємниці сексу та кохання» і була номінована на премію «гойя» у номінації «найкраща акторка-дебютант». Через три роки белен таки вдалось завоювати іабрати нагороду забрати премії у номінації «найкраща жіноча роль» у картині «вічний окоп».

READ  The Spanish Post ha emitido un sello postal dedicado a nuestro genio artista: 13: 12: 2020


«Маніла» із серіалу «Паперовий будинок» / Фото з інстаграму зірки

Найва Німрі (Алісія Сієрра), 49 років

Харизматична найва з Дитинства проявляла творчі здібності й й Мріяла про акторську і кузичну. У 1995 Році жінка дебютувала у кінокартині «стрибок у порожнечу», яка отримала публічне схваленя. Через деякий час знялась разом із Пенелопою Крус у фільмі «Відкрий очі». Завдяки ролі у драмі «коханці полярного кола» була номінована на премію «гойя», Але, на Зи н. У 1998 Році стала учасницею Музичного гурту Najwajean, А через 3 Роки заявила про себе як сольна викцна. В Одному з інтерв’ю зізналась, що не розуміє, як Можна ставити питання на подобу: «кіно чи му?». На її думку, це два нероздільні компоненти її життя. У 2020 році Найва презентувала своїм прихильникам платівку Viena de Largo.


Найві Німрі із серіалу «Паперовий будинок» / Фото з інстаграму зірки

Енріке Арсе (Артуро Романо), 49 años

Акторська кар’єра цього чоловіка виявилась не такою простою, як можна собі це утиві. Навчаючись у школі, Енріке думав, що стане спортсменом, бо йому дуже побобавстя я я я степоне с Але Він вступив на юридичний факультет, проте на 4 курсі перевівся на Відділення акторськоїс Жа Під час навчання брав участь у телешоу «Еллос та Еллес», де виграв 10 тисяч доларів. Гроші чоловік витратив на навчання в Американській академії драматичних мистец.

Що цікаво, він кілька місяців не зізнавався близьким про кардинальні зміни у своєму житі, адже боявся осуду. Але мовчанню настав кінець і йому довелось усе розповісти батькам. Ті були дещо шокованими, але все-таки підтримали сина. Енріке підробляв у театрі, Відвідував багато курсів з Підвищення акторської Майстерності. У 1997 році дебютував на екранах телебачення у серіалі «Після закінчення школи». Його фільмографія налічує чимало успішних і касових кіноробіт.

READ  El parque de atracciones más grande de Europa del Este se construirá en el territorio del antiguo depósito de artillería de Bryukhovychi | Noticias de Lviv y Ucrania


Енріке Арсе із серіалу «Паперовий будинок» / Foto IMDb

Роберто Гарсія Руїс («Осло»), 47 років

Акторська кар’єра цього чоловіка лишень починає розвиватись. Будучи школярем, Він Мав Одразу дві Мрії: стати актором і служити в громадянській гварііѿ. Другий варіант виявився більш доступним. Тому Роберто пішов за цією мрією. Також він активно займається спортом і завжди тримає себе в тонусі. Роль у «Паперовому будинку» була першою у його фільмографії. Чоловік зізнається, що завжди буде вдячний своєму персонажу «Осло» за можливість здійщний. Актор сподівається, що матиме ще багато ролей і глядачі оцінюватимуть його жоним.


Постер серіалу «Паперовий будинок» з «Осло» / Foto IMDb

Autor: Марта Гнат

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *