Een FTX cuenta aanmaden en 3 pasos » Crypto Insiders

Het aanmaken van een cuenta bij een cripto-intercambio kan tegenwoordig een behoorlijke puzzel zijn. En dit artikel laten, je aan de hand van plaatjes zien hoe je precies een account op FTX kan aanmaken. FTX es een snelgroeiend handelsplatform waarop je allerlei handelsmogelijkheden hebt, waaronder comercio apalancado. Lees ayer más sobre FTX.

Cuenta Hoe hacer bij crypto exchange FTX

Wanneer je een account aanmaakt op FTX kan je gebruikmaken van alle handelsmogelijkheden die deze exchange te bieden heeft. Ook kan je meedoen aan de prijsvraag. ¡Obtenemos 5.000 USDT y la mejor respuesta!

Maar om mee te kunnen doen dien je eerst een account aan te maken. Om te beginnen moeten we the website van FTX bezoeken. Quiero eso a través de deze link doet, krijg i korting op i handelskosten. Zodra je op de link hebt geklikt opent direct het scherm waarin je je account kan aanmaken.

Paso 1: Abrir el sitio web

Verifique zorgvuldig of je op de officiële website zit door naar de URL in je browser te kijken.

Vul hier je emailadres en je gewenste wachtwoord in. Ook kan je ervoor kiezen om je Google-account te gebruiken voor je FTX-account. Kies voor een sterk wachtwoord dat je nergens anders gebruikt.

a

Zodra je je cuenta hebt aangemaakt kun je een rondleiding nemen en kennis maken met al de verschillende características die FTX biedt. Dat zijn er nogal wat, due de rondleiding is zeker een aanrader!

Paso 2: Comprobar jezelf

Voordat je gebruik kan maken van al deze features, en geld kan storten, dien je jezelf te verifiëren. De reden dat FTX hierom vraagt ​​​​is omdat we- en regelgeving exchanges verplicht hun klanten te verifiëren. Dit in strijd tegen witwassen en de financiering van terrorism.

READ  ¿Sabrías esto parcialmente desarmado pero aún con el Honda Civic Type-R 2018?

Zodra je ingelogd bent (je accountnaam staat rechts bovenin), zal je op de hoofdpagina de knop “Verificación de identidad completa” venden. Ook kan je naar deze link gaan: https://ftx.com/kyc

Zorg dat je bend ingelogd met je account, klik dan op de knop (rode pijl).

Vamos a-op: Er zijn drie verificatielevels. Ongeverifieerde cuentas kunnen enkel rondkijken op de FTX sitio web. Nivel 1 verificatie geeft je de mogelijkheid om te traden, en geld te storten en op te nemen. Conocí la cuenta de nivel 2 krijg je ongelimiteerd toegang tot alle functies op het handelsplatform.

Paso 3: ¡Klaar es Kees!

Nadat je de verificatie hebt doorlopen kan het even duren voordat je goedkeuring krijgt. Hierna kan je geld storten y beginnen met handelen! Vergeet ook niet mee te doen aan de prijsvraag.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *